Humanitarna Žurka protiv malera

Izvor: JužneVesti.com, 12.Nov.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna "Žurka protiv malera"

Hrana u vidu trajnih namirnica ili 150 dinara ulaznica su za humanitarnu žurku koja će u petak 13. novembra u 20 sati biti održana u klubu "Hush Hush", a prikupljenu pomoć podeliće grupa "Pomoć ugroženim Nišlijama".

Pošto je ovaj događaj zakazan za petak 13, njegovi organizatori iz Rotarakt kluba Niš - centar nosi naziv "žurka protiv malera".

Pozivamo vas da i vi budete humani, dođete na žurku i pomognete nekom, a pritom se i lepo provedete - pozivaju organizatori.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Za razbijanje malera osmislili su i "recept".

Namirnice predati na ulazu. Zatim na laganoj vatri, uz dobru muziku, pomešati dobro humanost sa entuzijazmom. Sve vreme soliti dobrim raspoloženjem dok kukovi ne krenu sami da igraju. Kada atmosfera već pocne da ključa, pojačati vatru jos više dok smesa ne dobije boju. Smesom zatim preliti veče i razbiti maler - poručuju organizatori.

Prikupljeni novac i hrana su namenjeni Nišlijama u lošoj materijalnoj situaciji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.