Humani niški advokati i – izvršitelj

Izvor: juGmedia, 03.Okt.2016, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humani niški advokati i – izvršitelj

NIŠ – Akciji advokata Srđana Aleksića iz Niša da nadoknadu od 50.000 za političku funkciju u gradskoj opštini Medijana deli porodicama i udruženjima kojima je pomoć potrebna, ovog meseca pridružili su se i saradnici iz njegove advokatske kancelarije ali i izvršitelj Miljan Trajković pa je tako u Medija centru danas podeljeno ukupno 70.000 dinara.

Aleksićev saradnik Branko Stefanović je istakao je da će se akciji podele pomoći priključiti narednih meseci i pojedini niški >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << privrednici, a biće pozvani i političari da to učine.

„Cilj je da do sledeće jeseni iznos pomoći koja se mesečno deli dostigne 150.000 dinara“, rekao je Stefanović.

U toku predizborne kampanje za minule lokalne izbore Aleksić je obećao da će, ukoliko mu gradjani ukažu povrenje kao kandidatu stranke „Iskreno za Niš“, nadoknadu za funkciju zamenika predsednika Skupštine GO Medijana dodeljivati ekonomski ugroženim pojedincima i organizacijama.

On nije prisustvovao ni ovoj, kao ni prethodnoj dodeli pomoći, a posredstvom svog saradnika je poručio da to ne čini kako njegovo prisustvo ljudi ne bi tumačili kao političku promociju.

Pomoć od 70.000 dinara, danas je podeljena na sedam jednakih delova a dobile su je samohrane majke Violeta Pujović i Ivana Milić, majka dečaka sa autizmom Valentina Gmitrović, šetočlana porodica Gorana i Višnje Krstić, studentkinja sa invaliditetom Martina Mitić, radnik Miodrag Filipović i Centar za unapredjenje društvene svesti.

Biljana Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.