“Homoljski motivi” povezuje lokalne zajednice

Izvor: juGmedia, 06.Jun.2017, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Homoljski motivi” povezuje lokalne zajednice

Završna svečanost 50. Smotre narodnog stvaralaštva „Homoljski Motivi” u Kučevu obeležena je tradicionalnim defileom učesnika glavnom ulicom, a na manifestaciji su bili i predstavnici opštine Bela Palanka

Pola veka Homoljskih motiva obeležen je, inače, u prisustvu mnogih poznatih ličnosti iz kulturnog, političkog, privrednog, naučnog, sportskog i javnog života

Na poziv predstavnika opštine Kučevo svečanom obeležavanju u ime opštine Bela Palanka prisustvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je Ivana Stanković, većnik za socijanu zaštitu, informisanje i kulturu.

Zadovoljstvo mi je bilo da budem deo manifestacije koja na pravi način neguje tradiciju svog kraja. Imala sam priliku da sa predstavnicima opštine razgovaram o budućoj saradnji dveju opština u oblasti kulture jer i Bela Palanka ima manifestaciju “Dani banice” koja promoviše običaje i tradiciju. Predstavnici opštine Kučevo, uz zahvalnost što smo se odazvali njihovom pozivu, istakli su da bi ostvarena saradnja, realizacijom zajedničkih projekata u budućnosti, približila građane Kučeva i Bele Palanke i unapredila kvalitet njihovih života”, rekla je  Stankovićeva.

Program, koji je priređen u čast svih onih koji su bili deo ove manifestacije, održan je na letnjoj pozornici na glavnom gradskom trgu.

Z.Panić

Slike Opštinska uprava Bele Palanke

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.