Izvor: JUGpress.com, 23.Nov.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje u Nišu zbog ubistva mladića

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su D.M. (1986) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je on, 20. novembra ove godine, u naselju Beverli hils u Nišu, hicima iz vatrenog oružja usmrtio dvadesetpetogodišnjeg mladića, saopštila je policija.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Niš: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića

Izvor: Danas, 23.Nov.2019

Policija je danas u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsila D.M. (1986) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.