HUMANITARNA KRIZA na KiM: Po srcima našim neka nam bude (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 01.Jul.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANITARNA KRIZA na KiM: ''Po srcima našim neka nam bude'' (VIDEO)

Na Kosovu i Metohija danas je počela najoštrija faza humanitarne krize do sada, svi lokali prestali sa radom.


   
Manje radnje u Kosovskoj Mitrovici i okolini zatvorene su već neko vreme    






Niko ne sumnja da je humanitarna kriza na u četiri opštine na severu pokrajine izazvana veštački. Njen inicijator je Vlada Aleksandra Vučića koja je brutalnim i dugogogdišnjim kršenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Ustava razorila srpsku odbranu i jedinstvo naroda na severu KiM. Nakon toga uspostavljena je šiptarska vlast koja je okupljena oko SNS-a a sama pod imenom "Srpska lista" funkcioniše po Vučićevim preporukama i sprovodi, tačnije nameće, sve štetne odluke pa i ovo iživljavanje nad srpskim narodom!

Žrtva ove nerazumne i izdajničke politike ko drugi nego - narod.

U Kosovskoj Mitrovici vlada neizvesnost jer je dokazana spremnost svih na sve, osim na podršku narodu! Niko ne zna dokle iživljavanje može da potraje i koje će sve oblike uzeti ali, nažalost, malo njih veruje da će biti dobro i da će se do pravednog rešenja uskoro doći, iako ima i onih koji su pozitivnog duha.

Na kraju, jedan od sagovornika KM novina podseća da je baš narod taj kojitreba da se osvesti, priseti vrednosti koje su ga održale kroz vekove a zbog čijeg zaborava strada jer će nam svakako biti "po srcima našim".

POGLEDAJTE VIDEO:


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK



 Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#HumanitarnaKriza #Kriza #Kosovo #Metohija #Srbija #kmnovine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.