HITNO! Sutra ranom zorom svi u Gračanicu na stražu

Izvor: KMnovine.com, 30.Avg.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNO! Sutra ranom zorom svi u Gračanicu na stražu

Valjevo – Poslednjih meseci redovno smo prenosili dešavanja vezana za manastir Valjevska Gračanica, revnosnu borbu monaha Antonija i stražara gračaničkih koji su se svojim prisustvom branili Nemanjićku svetinju od bezbožne komunističke bande.




Na žalost danas je došao dan na koji smo upozoravali. 

Policija u službi satanističkog režima otuđila je od naroda manastir i zabranila pristup svetinji.

Prenosimo kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << saopštenje monaha Antonija i poziv da sutra uz Božiju pomoć i svetog Arhangela Mihaila u što većem broju dođemo i ne dozvolimo dalje radove bespotrebne i štetne mašinerije za pranje novca – brane Rovni:

„Vlast upravo ukida Liturgije u nemanjićkoj Gračanici zbog daljeg rušenja i potapanja!? Sutra Korumpirana Policija najavila hapšenja Gračaničkih stražara, poziv narodu da se sutra dođe rano u Gračanicu!?

Sutra ranom zorom svi u Gračanicu na stražu – da mirnim protestom pokažemo Policiji i ostaloj državnoj bandi – Čija je Gračanica: Nemanjićka i Božija ILI njihova i satanina !!!“

Sve informacije kako doći i gde možete dobiti od monaha Antonija na brojete telefona:

0642934530

0645352220


Izvor: Vaseljenska    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.