Gužve na ulazu u Srbiju na granici kod Preševa

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na ulazu u Srbiju na granici kod Preševa

Oko sat vremena čeka se na granici između Srbije i Severne Makedonije na ulazu u zemlju, na graničnom prelazu Preševo, a u Upravi carina kažu da je gužva nastala zbog problema sa internetom.

Iako je letnja sezona, kada su gužve na granicama uobičajene, nedavno prošla, ponovo ima zadržavanja kod Preševa. Kolone su prilično duge, kako se vidi na kamerama Auto-moto saveza Srbije.

U Upravi carina kažu da se čeka na ulazu u Srbiju maksimum sat vremena i da je tako već neko vreme jer na evernomakedonskoj strani ima problema sa internetom koji usporava carinike. Na izlazu nema gužve.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.