Izvor: BujanovackiGlas.info, 22.Jul.2017, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na prelazu Preševo

PREŠEVO, 22. jul 2017.- Dolaskom vikenda pojačana je frekvencija vozila na graničnom prelazu „Preševo“.
Prema izveštaju AMSS vozači su uoči vikenda na izlazu iz Srbije čekali prosečno 30-45 minuta.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS, u jutarnjim satima je došlo do smanjenja vremena zadržavanja na srpskoj strani granice za petnaestak minuta.
Međutim, postoji tendencija ponovnog porasta, mada je situacija tokom dana promenljiva.
U odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << na prethodne dane, sada se duže čeka i prilikom ulaska u Srbiju iz pravca Makedonije, od 30 do 45 mnuta, što je, u proseku, petnaestak minuta više nego što se čekalo do petka.
Na drugom graničnom prelazu prema Makedoniji, „Prohoru Pčinjskom“, nema bitnije promene u frekvenciji prolaska vozila. Sa obe strane državne granice i dalje se čeka oko pola sata.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.