Grdelička regata izmenjenom trasom

Izvor: juGmedia, 13.Avg.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grdelička regata izmenjenom trasom

GRDELICA – Jubilarna 10. Grdelička regata biće održana u subotu 15. avgusta, a aorganizatori očekuju preko 300 učesnika koji će se čamcima spustati niz Južnu Moravu.

„Ipak, vožnja plovilima koja nemaju motorni pogon, odvijaće se trasom, izmenjenom zbog radova na Koridoru 10“ kaže Jovica Mišić, direktor Doma kulture u Grdelici koji je i organizator manifestacije.

Učesnici će se okupljati kod Sarajevskog mosta, a početak spusta biće kod Dobrotina. Za učesnike >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i plovila obezbeđen je besplatan prevoz od Dobrotina do Doma kulture u Grdelici, gde će se druženje nastaviti uz riblju čorbu, pasulj i rok koncert u večernjim satima.

„Regata, koja nema takmičarski karakter, ima za cilj promociju Grdeličke klisure, Južne Morave i priobalja, kao i podizanje nivoa ekološke svesti i sprečavanje daljeg zagađenja reke” ističe Mišić.

Ianče, regata se organizuje pod pokroviteljstvom Grada i gradonačelnika Gorana Cvetanovića.

(kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.