Granični prelaz Preševo bio zatvoren, u toku normalizacija saobraćaja

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Granični prelaz Preševo bio zatvoren, u toku normalizacija saobraćaja

Zbog pada sistema i nestanka struje, granični prelaz Preševo bio je na par sati zatvoren, te putnici nisu mogli ni da uđu, ni da izađu iz zemlje. Carinici kažu da je veza uspostavljena i da se saobraćaj polako normalizuje.

Građani su sa lica mesta javili da je prelaz bio zatvoren duže od sat vremena zbog "prekida u optičkom kablu”.

@juznevesti granični prelaz Preševo zatvoren već sat vremena. Nema ulaska ni izlaska iz zemlje. Kažu "Prekid u optičkom kablu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << može da potraje". Nema ni struje.@GordanaBjeletic @pblagojevic #digitalizacija pic.twitter.com/v0st8gcwZP

Na graničnom prelazu Preševo rekli su da je bilo prekida u radu zbog pada sistema, ali da je on ponovo uspostavljen, te da oni koji su krenuli ka Makedoniji ovim putem ne moraju da se vraćaju.

Sistem se vratio i sve ide svojim tokom sada. Sve je raščišćeno - kažu carinici.

Dodaju i da je vreme zadržavanja i putničkih i teretnih vozila oko pola sata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.