Izvor: JUGpress.com, 16.Feb.2024, 20:47

Gradsko veće raspisalo Konkurs za projekte u oblasti društvenog i humanitarnog rada

VRANJE

Gradsko veće raspisalo je Javni konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata udruženja u oblasti društvenog i humanitarnog rada od javnog interesa u 2024. godini. Za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekata na osnovu ovog konkursa obezbeđena su sredstva u budžetu grada Vranja u iznosu 17.000.000,00 dinara, saopštila je Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Pravo na podnošenje prijave za finansiranje ili sufinansiranje programa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i projekata iz sredstava predviđenih Odlukom o budžetu grada Vranja za 2024. godinu, imaju udruženja koja su osnovana u skladu sa važećim propisima kojima je uređeno osnivanje udruženja i da su registrovana za obavljanje delatnosti društvenog i humanitarnog karaktera.

Takođe, pravo na prijavu imaju i udruženja čiji se programi i projekti realizuju na teritoriji grada Vranja, kao i zavičajna udruženja i udruženja koja zastupaju interesa Grada Vranja u Republici Srbiji, udruženja koja imaju usvojen godišnji plan rada koji obuhvata programe i projekte koji su od javnog interesa iz stava 6. ovog Konkursa i da delovanje udruženja nije političke prirode.

Sve pristigle programe i projekte razmatraće Komisija za dodelu sredstava udruženjima u oblasti društvenog i humanitarnog rada (Komisiju imenuje Gradsko veće). Komisija  utvrđuje listu vrednovanja i rangiranja prijavljenih programa  u roku koji ne može biti duži od 60 dana, od dana isteka roka za podnošenje prijava. Lista se objavljuje na zvaničnom sajtu grada Vranja.

Prijave na konkurs uz prateću dokumentaciju, u 3 (tri) primaraka, u zatvorenoj koverti podnose se lično ili putem pošte na adresu: ulica Kralja Milana broj 1, na šalteru pisarnice u Uslužnom centru Grada Vranja, sa naznakom napisanoj na zatvorenoj koverti za „Gradsko veće – Komisiji za dodelu sredstava udruženjima u oblasti društvenog i humanitarnog rada“.

Rok za podnošenje prijava je do 28. februara, a period za realizaciju projekta je 31.12.2024. godine. (kraj) DC/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.