Gradsko veće  – VD direktora Aerodroma diplomirani inženjer Dušan Knežević

Izvor: JUGpress.com, 10.Avg.2018, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradsko veće – VD direktora Aerodroma diplomirani inženjer Dušan Knežević

NIŠ

Gradsko veće grada Niša predložilo je na današnjoj sednici, održanoj neposredno pred početak zasednja Skupštine,  za vršioca dužnosti direktora javnog preduzeća „Aerodrom Niš“, diplomiranog inženjera vazdušnog saobraćaja Dušana Kneževića.

“ Grad je preuzeo obavezu da obezbedi adekvatno rešenje i zbog procesnih i zvog proceduralnih stvari i rukovođenja tako značajnim sistemom kao što je Aerodrom. Predložili smo lice koje je zaposleno na samom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Aerodromu, završio je Saobraćajni fakultet, odsek Vazdušni saobraćaj, što u potpunosti odgovara novonastaloj situaciji i onome što očekujemo u ovom trenutku na Aerodromu, rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Sve do upisa u APR i promene u APR-u vlasnik aerodroma je Grad Niš pa je shodno tome o izboru vd direktora raspravljalo Gradsko veće.

Sednica Skupštine je u toku pa će se raspravljati i o odluci  Gradskog veća o vd direktora Aerodroma

  Niški aerodrom juče je i formalno prešao u vlasništvo države potpisivanjem sporazuma između ministarke Zorane Mihajlović i gradonačelnika Niša Darka Bulatovića.

Dosadašnji direktor JP „Aerodrom Niš“ Vladica Đurđanović podneo je juče neopozivu ostavku na tu funkciju.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Skupština Niša potvrdila izbor direktora aerodroma

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2018, 12:30

Skupština grada Niša potvrdila je odluku Gradskog veća da vršilac dužnosti Javnog preduzeća "Aerodrom Niš" bude diplomirani inženjer vazdušnog saobraćaja Dušan Knežević...Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je na skupštinskom zasedanju da je Knežević do sada radio kao šef saobraćaja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.