Gradski autobus pokosio staricu ispred suda

Izvor: juGmedia, 02.Mar.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski autobus pokosio staricu ispred suda

Naočigled velikog broja prolaznika, gradski autobus firme „Ćurdić“ oborio je jutros na pešačkom prelazu ispred zgrade Osnovnog suda u Nišu staricu (73) i teže je povredio.

„Prilikom zbrinjavanja starice ustanovljeno je da ona ima teže povrede glave i noge. Prebačena je u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu, kako bi dijagnostika i lečenje bili nastavljeni“, kazali su  u Hitnoj pomoći u Nišu.

U Policijskoj upravi u Nišu izjavili su da je uvidjaj na terenu obavljen, ali uzroci nezgode za sada nisu poznati.

Autobus je oborio staricu jutros u 8,20 časova.

B.Lj.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

NESREĆA U NIŠU: Staricu (73) udario autobus na pešačkom prelazu

Izvor: Večernje novosti, 02.Mar.2017

Sedamdesettrogodišnja žena iz Niša povređena je jutros oko 8 časova i 30 minuta na pešačkom prelazu ispred zgrade Višeg suda u Nišu NIŠ– Sedamdesettrogodišnja žena iz Niša povređena je jutros oko 8 časova i 30 minuta na pešačkom prelazu ispred zgrade Višeg sudau...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.