Gračanički stražari se dokućavaju… za sada je mirno (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 25.Sep.2015, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gračanički stražari se dokućavaju… za sada je mirno (VIDEO)

Gračanički stražari se dokućavaju… za sada je mirno (VIDEO)Čestita porodica Jakovljević Novice nas je udostojila svog malog vajata tako da smo ga danima uređivali kako neki od Gračaničkih stražara ne bi više morali pod šatore ili da spavaju po kolima, kao do sada(pošto je policija, sramno, pokušala da poplaši nekolicinu meštana da nas ne prime u svoje napuštena domaćinstva).



Bogu hvala, danas smo se prebacili u vajat a od ponedeljka, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Bog da, počinjemo pripremanje i još jedne oronule kuće za useljenje, iz drugog domaćinstva porodice Jakovljević Bogdana.

Ono što nas posebno raduje je vest da neka naša braća Hrišćani planiraju kupiti kuću pored Svetinje Gračanice- tako da uskoro i stražari neće više biti izbeglice, jer se Hrišćani ne boje blefova masonske policije.



Međutim, za stražarenje je lako- najvažniji su dolasci vernog naroda svake nedelje i praznika(09:00) u što većem broju da sabornim molitvama pobedimo strah ili pobudimo savest vladike Milutina- da nam, na uštrb prijateljstva sa vlastodršcima, pošalje sveštenika koji bi predstao narodu i ponovo nastavio bogoslužiti Gračaničke Liturgije.
Gračanica nam je danonoćno na oku(sl.1.)… a pobrinuli smo se i prirediti dodatni objektić za konačište(sl.2.)… nadam se da će biti više Srba da se okupe ispod kruške ako počnu nesreće (da se malo i našalimo (sl.3.))…


       Živa je Gračanica – Zdrava je Izvorska voda;


Protiv brane Rovni – dok ne dođe Sloboda!
Litija Valjevom 22.sept.2015.





Posle banditskog, političko-policijskog, monstruoznog razaranja porte (konaka, zvonika, dvorišta…) čudotvornog manastira Svetog Arhangela Mihaila- Gračanice i izbacivanja ikona iz same Crkve… u ime, navodnog, „početka punjenja brane Rovni“ – koje je bilo samo izgovor masonima-antihrišćanima iz vlasti da otpočnu sa razaranjem manastira. Narod je i ovog puta, ali sa još većim žarom i nadahnućem, izašao na svoj svakomesečni protest protiv državnog antihrišćanskog terora ulicama Valjeva. Nadahnute besede, dozivanje odbeglog vladike Milutina, opomene policiji da će za sve antihrišćanske represije komandno odgovarati kad-tad… i na kraju molitvena pevajuća Litija ulicama koja je dirnula srce svakoga ko ju je video… Policija je sve činila kako bi zaplašila narod- te je javno objavila da će snimati ovu Litiju- ali u tome ni najmanje nije uspela, čak je u Litiji bilo više ljudi nego na protestnom skupu… Tako da ukoliko tajne službe okupirane Srbije, tipa, BIA-CIA-MI-a kombinacije, ako ovo odgledaju- mogu se i opravoslaviti… te odložiti propast koja se nad zemljom nadvila zbog sličnih bogobornih dela… 


IstinoLjublje svima Vama!


Izvor: Istinoljublje    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.