Izvor: JUGpress.com, 25.Jun.2022, 09:15

Gde izlaze mladi u Lebanu?

LEBANE

U Lebanu mladi jako vole noćni život, provod i opuštanje. Preko dana najatraktivnija lokacija za izlazak je sam centar grada, gde se nalazi i većina kafića, a s obzirom na to da je tu pešačka zona, najpogodnije je i za šetnju, kroditelja sa decom i mladih.

Najposećeniji kafić u centru je “Caffe Hogar”, zbog svoje lokacije koja je najbliža šetalištu, a pored njega posećeni kafići su i “Caffe Raketa”, u kome u letnjem periodu možemo slušati akustičke >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << svirke, “Caffe Enigma”, gde se često prave žurke pop i folk muzike, a “Caffe Pizzeria Frog” osim pića, nudi ukusnu hranu i zanimljiv ambijent, a muzika koja je dominantna u ovom kafiću je klasična, džez i rok.

“Caffe Bar Clock” važi za jedan od najlepše uređenih kafića i napopularniji je u Lebanu. Nalazi se nadomak centra, preko puta srednje škole, a unutrašnjost krase detalji u vidu časovnika na zidovima koji pokazuju vreme u razlititim državama. Sluša se uglavnom pop muzika koju vikendom pušta DJ, a fudbalske utakmice mogu se gledati preko video bima.

Još jedno od omiljenih mesta koje mladi posećuju je i “Club Pećina” sa specifičnim ambijentom, uzivo muzikom, bendovima i DJ-evima. Ljubitelji narodne i folk muzike uzivo, kao i specijaliteta posećuju “Kafanu Justinijana”.

– Moj izbor lokala u kome izlazim zavisi uglavnom od društva, ukoliko je priortet razgovor onda su to neki kafići sa prijatnom atmosferom i laganom muzikom kao što je “Caffe Bar Clock”, “Caffe Pizzeria Frog” i “Caffe Hogar”. Kada je prioritet dobar provod izlazimo u “Kafani Justinijana” i na divnim svirkama koje se organizuju u kafićima kao što su “Caffe Bar Clock” i “Caffe Pizzeria Frog” – otkrila nam je dvadesetšestogodišnja Anđela Stošić iz Lebana.

Pored kafića, mladi vole da provode vreme na keju kao i na tribinama pored terena za fudbal. Uz piće i gitaru grupe mladih ljudi pevaju svoje omiljene pesme i uzivaju u druženju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.