Izvor: JUGpress.com, 07.Jun.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić i Ristić u reprezentaciji FSRIS

SURDULICA

Na nedavno završenom prvenstvu Super lige Srbije fudbaleri surduličkog Radnika bili su prvi u Plej autu.

Malo je nedostajalo da se nađu u grupi ekipa koje su igrale Plej of, ali i rezultati koje su postigli igrači Radnika u Plej autu svakako zavređuju pažnju srpske fudbalske javnosti.

Da se dobro radi u mlađim selekcijama fudbalskog Radnika najbolje govori činjenica da su se u pionirskoj selekciji Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije našla >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i dvojica pionira članova Radnika i to u utakmici sa vršnjacima iz Fudbalskog saveza regiona zapadne Srbije, koja se završila pobedom od 2:0 za pionire FSRIS.

Na golu reprezentacije FSRIS je bio čuvar mreže Radnika, pionir Veselin Gašić, koji se istakao odličnim odbranama, tako da je njegova mreža ostala netaknuta, ponajviše, zahvaljujući njegovim efektnim odbranama. Za pionire FSRIS zapažen nastup imao je i Stefan Ristić, koji se ističe golgeterskim umećem.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.