Izvor: JUGpress.com, 08.Maj.2023, 18:11

GFK Dubočica i pirotski Radnički opet imaju isti broj bodova

LESKOVAC

Leskovački srpskoligaš Dubočica samo jedno kolo imao je dva boda više u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu pirotskog Radničkog. Prve subote u maju fudbaleri Radničkog su došli do sva tri boda pobedom od 0:2 u susretu sa ekipom Timoka 1919 u Zaječaru.

Ni malo lak susret imali su momci trenera Dejana Čelara u igri sa čvrstom i kompaktnom ekipom Budućnosti iz Popovca. Imali su domaći napadači težak zadatak da probiju poslednju liniju odbrane gostiju koja >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je beskompromisanom igrom veoma dobro parirala u svakom trenutku napade domaćina tokom čitavog meča. Uz to golman gostiju Toma Koković bio je prosto nesavladiv. Uspeo je čak i da odbrani jedanaesterac u 64.minutu igre koji je izveo kapiten Dušan Savić. Pogotku su se prvi radovali u 36. minutu igrači gostiju koji iskoristili nebudnost domaće odbrane po levoj strani terena i svoju priliku na najbolji način iskoristili za vođstvo od 0:1. Do poravnanje rezultata od 1:1 Dubočica je stigla u 61.minutu golom kapitena Savića koji je udarcem sa dvadesetak metara iz slobodnog udarca zatresao mrežu srpskoligaša iz Popovca. Do kraja samog susreta domaći igrači su svim silama navljivali na gol gostiju, koji su povremenim kontranapadima igrožavali gol Dubočice. Po završetku utakmice bodu su se više obradovali igrači Radničkog a domaće fudbalere ostavili su da žale za propuštenim prilikama i samovanje na liderskoj poziciji tabele srpskoligaškog ,,Istoka”.

Pre početka utakmice minutom ćutanja odata je poslednja pošta licima koja su stradala od ruku dvojice mladih ljudi u OŠ ,,Vladimir Ribnikar u Beogradu i Mladenovcu.

U narednom kolu GFK Dubočica igra u Prokuplju gde je čeka domaći OFK Topličanin koji još nije obezbedio opstanak u ligi.

Pred oko 800 gledalaca ovaj susret vodio je Miloš Grujičić iz Kragujevca.

Igrano u SC Moravac Orion u Mrštanu.

GFK Dubočica: Stanković, P.Đorđević, Savić, M.Đorđević (Stojev), M.Milić, Tolić (Ljubenović), Petrović (Rašić), I.Milić (Vasić), Jovančić, Momčilović, Radosavljević. (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.