Fudbaleri iz Surdulice započeli pripreme sa novim trenerom

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jan.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri iz Surdulice započeli pripreme sa novim trenerom

Sa novim trenerom i dva pojačanja, fudbaleri surduličkog Radnika su nakon praznične pauze počeli pripreme za prolećni deo Superlige Srbije, u kome će jedini cilj biti borba za opstanak, navode iz kluba.

Prvi trening, koji je već jednom odlagan, nije protekao u idealnim uslovima zbog vremena, ali novi šef struke Bratislav Živković je optimističan. On smatra da će uz pet do šest pojačanja Radnik popraviti svoj učinak i biti konkurentan u najelitnijem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << domaćem takmičenju.

Pred nama je ne tako lak zadatak koji će podrazumevati najpre pripreme u teškim zimskim uslovima. Improvizovaćemo dosta stvari, visok je snežni pokrivač, dosta je hladno. Ljudi iz grada i uprave kluba su ispunili moje neke tehničke zahteve, tako da se nadam jednom uspešnom periodu priprema - kaže Živković.

Novi trener Surduličana stigao je iz Voždovca nakon serije od pet prvenstvanih poraza beogradskog kluba. Na klupi “zmajeva” proveo je više od dve godine i to je bio njegov prvi samostalni posao, nakon funkcije pomoćnog trenera u Crvenoj zvezdi i belgijskom Lirsu.

Dosadašnji strateg Surduličana Milorad Kosanović smenjen je nedavno, a iz kluba nema jasnog objašnjenja zbog čega. On je komentarisao suđenje nakon meča Surdulice i Crvene zvezde, zbog čega je kažnjen sa 4 meča suspenzije, a pojedini mediji pišu da je upravo "oštar jezik" Kosanovića koštao posla u Surdulici.

Osim dosadašnjih prvotimaca, na prozivci su se pojavila i dva nova igrača, obojica iz čelarevskog kluba Pivara. Crnogorac Mladen Vuksanović je napadač koji je u prvom delu sezone nastupio na osam utakmica i dva puta tresao protivničku mrežu, dok je štoper Nikola Žakula igrao na jednoj utakmici više i zabeležio jedan pogodak. Prema ugovoru, oni bi u surduličkom klubu trebalo da se zadrže naredne tri godine.

Tim Radnika će 29. januara otputovati u Staru Pazovu, gde će nastaviti pripreme u sklopu kojih ih očekuju i četiri prijateljske utakmice, tvrde u klubu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.