Fudbaleri Radnika očekuju pobedu

Izvor: JUGpress.com, 05.Okt.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Radnika očekuju pobedu

SURDULICA

Nakon derbija „juga Srbije“, između Radnika i niškog Radničkog na Gradskom stadionu u Surdulici odigraće se susret najudaljenijih superligaških ekipa. U okviru 11.kola ovogodišnjeg prvenstva u subotu od 16 sati  Radnik će odmeriti snage sa ekipom Spartaka iz Subotice.

Radnik se pri kraju prve trećine odigranog prvenstva nalazi na 14.poziciji sa sedam bodova, koliko imaju i gosti iz Subotice, ali se nalaze na predposlednjem mestu tabele Super lige. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

„Očekujemo da posle dve utakmice koje smo odlično odigrali a gde nismo postigli i dobar rezultat, isto tako dobro odigramo ali da dođe do pozitivnog rezultata“ – kaže trener Radnika, Milan Milanović.

On kaže da se na treninzima vidi dosta truda svih igrača, vidi se i dalje ta borbenost i želja za dobrim rezultatima:

– Primili smo golove posle 80.minuta u utakmicama koje smo dobro pripremali i odlično odigrali, da li tu prisutan nedostatak pažnje ili nešto drugo, to je za razmišljanje, ali je činjenica da igrači daju sve od sebe i verujemo da će ovo što vidim i na treninzima poslužiti da se postigne  dobar rezultat – uveren je strateg surduličkog supreligaša Milanović.

Milanović dodaje da su za meč u subotu na raspolaganju svi igrači prvog tima, a da kao na 12-tog igrača i ovog puta računa na surduličku publiku, koja će veruje, biti i ovog vikenda uz tim i da svi zajedno izvojevaju pobedu i osvajanje vrlo bitna tri boda.

Ulaznice za ovaj meč u prodaji su od petka po ceni od 200 za istočnu i 100 dinara za zapadnu tribinu.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.