Izvor: JUGpress.com, 17.Feb.2021, 18:26

Fudbaleri “Dubočice” od subote u borbi za opstanak

LESKOVAC

GFK ‘’Dubočica’’ u subotu počinje seriju odlučujućih borbi za opstanak u Prvoj ligi Srbije, a svaka utakmica nosiće težinu kvalifikacione. Osam poslednjeplasiranih ekipa ispada u niži rang, ali će  igrači i stručni štab dati sve od sebe da ”Dubočica’’ ne bude medju njima.

U subotu u 13 sati, na svom stadionu’’ Dubočica’’ će ugostiti ekipu novosadskog ‘’Kabela’’, koji je prvi deo prvenstva završio na drugoj poziciji. Epitet >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << favorita će gost morati da opravda, jer su se Leskovčani pojačali, dobro trenirali i spremno dočekuju start proleća.

– Za nama je šest nedelja priprema, koje smo obavili uglavnom na terenima u okolini Leskovca. Dobro smo radili, posebno u periodu kada su nam se pridružila sedmorica ‘’novajlija’’. Liga je dugačka, a svaki protivnik zaslužuje respekt i u svaki susret se mora ući kao da je kvalifikacioni. Trebaće nam svaki bod, ako želimo da sačuvamo status prvoligaša. Zadovoljan sam kosturom tima i siguran da će moći da ispuni zadatak koji se pred njega postavlja, ističe šef stručnog štaba, Saša Mrkić.

Ivan Lučić je jesenas čuvao mrežu ‘’Železničara’’ iz Pančeva, ovog proleća će biti na golu ‘’Dubočice’’:

                            – Zahvaljujem upravi koja mi je pružila priliku da nastupam za klub sa tako bogatom tradicijom. Dobro sam prihvaćen i osećam se kao da sam tu već deceniju. Odlično  smo radili,  ekipno, ali i pojedinačno, pa verujem da ćemo to moći da pokažemo i na terenu. Liga jeste teška i mnogo ekipa ispada, medjutim, smatram da imamo kvalitet za ovaj rang takmičenja.

Pozitivno iskustvo o prvim nedeljama u Leskovcu i ‘’Dubočici’’ ima i Novak Vuković:

                            – Uslovi za rad su odlični, stariji igraču su predusretljivi i pomažu nam da se što bolje uklopimo u ekipu. Na trenizima smo radili naporno i posvećeno. Siguran sam da ćemo na utakmicama uspešno demonstrirati sve na čemu je insistirao šef stručnog štaba. ‘’Kabel’’ jeste drugi na tabeli, ali nije nepobediv, a mi ćemo se potruditi da bodovi ostanu u Leskovcu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.