Izvor: JUGpress.com, 16.Apr.2024, 08:29

Fudbaleri “Dubočice” igraju u plej autu

LESKOVAC

Poslednjom utakmicom 30.kola Prve lige Srbije, odigrane 15.aprila (ponedeljak) u Vršcu između domaće ekipe OFK Vršac i Tekstilca iz Odžaka, koja je završena pobedom domaće ekipe sa 2:1, spuštena je zavesa za prvi deo sezone u kojoj se fudbaleri GFK Dubočice, jesenas,predvođeni trenerom Dejanom Čelarom postigli izvanredne rezultate i slovili za jedan od klubova koji će se u drugom delu prvenstva boriti za najviši plasman.

U toku zimske pauze sa mesta šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << stručnog štaba otišao je Čelar, a zamenio ga Piroćanac Marko Živković, pod čijim rukovodstvom nisu zabeleženi očekivani rezultati, pa je u samoj završnici prvenstva ekipu vodio Miodrag Anđelković.

Postignuti rezultati su bili ispod svakog očkivanja i umesto borbe u plej ofu, fudbaleri GFK Dubočnice biće učesnici pleja auta.

U poslednjem ovosezonskom delu, leskovački prvoligaš sa 2:0 poražen je kao gost od ekipe Jedinstva sa Uba, koja je najprijatnije iznenađenje u Prvoj ligi Srbije, jer su na kraju zabeležili uspeh vredan svake pažnje a to je plasman na drugom mestu odmah iza neprikosnovenih ,,romantičara” sa beogradske Karaburme. (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.