Foto-vest: Polomljeni golovi na terenu na Vizantijskom bulevaru

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jun.2020, 15:01

Foto-vest: Polomljeni golovi na terenu na Vizantijskom bulevaru

Golovi na sportskom terenu koji se nalazi između zgrada na Vizantijskom bulevaru, nedaleko od Osnovne škole "Dušan Radović", sinoć su zasmetali nekome, sudeći po slici koju su građani zatekli ovog jutra. Naime, okviri gola koji su se tu nalazili polomljeni su, a sam gol oboren na zemlju.

Reč je o igralištu koje se nalazi između zgrada broj 122 i 124.

Na igralištu za fudbal od gvožđa stative polomljene i bačene na igralište. Koja bahatost. Da li mi Srbi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << moramo da srušimo sve ono što su predhodni napravili? Neverovatno - komentariše jedan Nišlija.

Inače, vandalizam na sportskim terenim u Nišu je česta pojava. Tako je nedavno ruinirano Rovče - polomljena su stakla, delovi koša, a čak je i wc zapaljen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.