Foto-vest: Parkiranje šlepera na trotoaru

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jul.2015, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Parkiranje šlepera na trotoaru

Kamion marke “man” sa duplom prikolicom, kako kažu pešaci i biciklisti, redovno se nepropisno parkira na trotoaru na Bulevaru Medijana, ali nadležni ne reaguju.

Oni koji svakodnevno prolaze ovim delom Niša, putem koji vodi ka marketu “DIS”, naviknuti su na situaciju da zbog šlepera moraju na biciklističku stazu ili u travu kako bi nastavili kretanje.

Kamion je često parkiran na trotoaru, a to najčešće smeta biciklistima.

Molim da apelujete >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << na ovakvo ponašanje, jer policija izgleda zbog prevelikog posla ne stiže da proverava zabačene krajeve grada. Društvo i ja se bavimo rekreativno biciklizmom, pa su ovakvi slučajevi česti na lepo uređenim stazama za bicikliste i pešake - piše jedan Nišlija.

Podsetimo, još prošlog leta je pokrenuta akcija uklanjanja nepropisno parkiranih vozila sa niških trotoara, ali očigledno je da su nadležni prevideli šleper na Bulevaru cara Konstantina ili možda ne znaju kako da uklone.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.