Foto-vest: Deponija oko podzemnih kontejnera na Bulevaru Nemanjića

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2017, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foto-vest: Deponija oko podzemnih kontejnera na Bulevaru Nemanjića

Pored dva podzemna kontejnera na Bulevaru Nemanjića, preko puta pijace “Krive livade”, građani kažu da svakodnevno viđaju gomilu đubreta iz kojih se širi “opojan miris”.

Mini deponija pored podzemnih kontejnera je, prema rečima građana, gotovo svakodnevna slika ovog dela niškog bulevara. Kese pune đubreta šire smrad; foto: čitalac

Nedelja je dan za uživanje i odmor sa porodicom. Danas smo krenuli u šetnju i na putu ka parku Svetog Save imali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << šta da vidimo. Kad god prođem prizor je sličan. Gomila đubreta i kesa koja šire opojan miris - napisao je jedan Nišlija.

Nišlija koji se javio redakciji Južnih vesti preko aplikacije “Prijavi problem” kaže i da problem prave psi lutalice koji cepaju kese u kojima je smeće, pa se smrad širi još više. Kaže da takva slika nije primerena ovom mestu, jer je blizu mini deponije škola i park u kome se deca igraju.

Potrebno je staviti još 2, 3 kontejnera, da bi svima bilo lakše, lepše i ugodnije. Da li je to toliko teško i čiji je to "propust"? Ljudi, mi živimo u ovom gradu! Povedimo računa o zdravlju svih nas! - poručuje Nišlija.

Podsetimo, građani često prijavljuju slične mini deponije u Nišu, a nedavno su reagovali zbog đubreta u blizini Voždove škole. Gradska vlast je najavila da će do kraja godine biti očišćeno čak 30 deponija u svim niškim opštinama, a građani kažu da se nadaju da će osim njih redovno čistiti i pomenute mini deponije u gradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.