Fondacija „Sveta Petka“ raspisuje javni poziv za studente i talente

Izvor: juGmedia, 25.Jan.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija „Sveta Petka“ raspisuje javni poziv za studente i talente

NIŠ – Fondacija „Svete Petke“ obezbedila je 3,5 miliona dinara za studente državnih fakulteta koji imaju prosečnu ocenu iznad devetke i ne primaju nijednu drugu stipendiju i za građane koji su ostvarili značajne rezultate u oblasti nauke, umetnosti i sporta.

Studenti i talenti imaju rok od 15 dana da prikupe dokumntaciju. Osnovni uslov je da duže od šest meseci žive na području opštine Medijana.

Talentovane Nišlije koji živi na teritoriji ove najveće gardske >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << opštine mogu da računaju na jednokratnu novčanu podršku od po 30 hiljada dinara dok će studenti koji ispunjavaju uslove mesečno dobijati 9,5 hiljada dinara.

Predsednik Komisije koja raspolaže ovim sredstvima Momčilo Radojičić najavljuje da će za dve meseca biti raspisan i konkurs za bračne parove kojima trebaju sredtsva za vantelesnu oplodnju.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.