Film o inkarnaciji i priča o zaleđenom kraljevstvu u „Vilinom gradu“

Izvor: JužneVesti.com, 07.Dec.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film o inkarnaciji i priča o zaleđenom kraljevstvu u „Vilinom gradu“

Priča o čoveku koji se budi na trgu nepoznatog grada iznova i iznova, film „Podzemni svet: krvavi ratovi“ koji je između akcije i horora i avanturistički film o zaleđenom kraljevstvu, Nišlije će od sutra moći da gledaju u bioskopu „Vilin grad“.

Film „Inkarnacija“ posetioci će moći da pogledaju radnim danima i vikendom od 19 i 20:40 sati, a film prati neprekidnu poteru čoveka da otkrije svoj identitet.

Kejt Bekinsel se vraća u ulozi Selene u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nastavku franšize koju pratimo još od 2003. godine, u filmu „Podzemni svet: krvavi ratovi“. Pod patronatom moćnog Mariusa, Likani su postali moćniji nego ikada pre, a Vampiri se nalaze na ivici izumiranja – navodi se u sinopsisu.

Ovaj film, između akcije i horora, na repertoaru „Vilinog grada“ je radnim danima i vikendom od 22 sata.

„Zaleđeno kraljevstvo Hauarda Lavkrafta“ govori o mladiću koji otvara portal koji vodi ka čudnom zamrznutom svetu, sa zastrašujućim stvorenjima i velikim avanturama. Publika će njega moći da pogleda radnim danima i vikendom od 15 sati.

Od 14. decembra u 19 sati će na repertoaru ovog bioskopa biti priča o Ratovima zvezda, film „Odmetnik-1“, koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma „Ratovi zvezda – nova nada“ iz 1977. godine.

Uz ove nove priče, publika će se upoznati s ključnim momentima u istoriji Ratova zvezda, ali će videti i delove ovog sveta koji do sad nikad nisu istraženi na filmu – navodi se u najavi.

„Odmetnik-1“ je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.