Fantastika se vraća u Niš u maju

Izvor: JužneVesti.com, 03.Mar.2024, 13:27

Fantastika se vraća u Niš u maju

Šesti Festival fantastike biće održan od 16. do 19. maja u Nškom kulturnom centru. Organizatori iz Udruženja ljubitelja fantastike Ordo Drakoniš navode da će ovogodišnji dobitnik festivalske nagrade za doprinos fantastici biti kanadski pisac Stiven Erikson.

Organizatori najavljuju bogat i raskošan program, a među specijalnim gostima biće i čuveni srpski ilustrator Dobrosav Bob Živković, koji je autor novog logo festivala.

Ovogodišnji dobitnik festivalske >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nagrade "Minas Edhel" za izuzetan doprinos fantastici i počasni gost Festivala biće jedan od najvećih svetskih pisaca fantastike STIVEN ERIKSON iz Kanade - navode organizatori.

Prošle godine tokom održavanja 5. Festivala fantastike Nišlije su bile u prilici da vide Bazar fantastike, kreativne radionice, izložbe, filmove iznenađanja, a bio im je dostupan i kutak sa društvenim igricama. Iako još uvek nisu objavljene sve aktivnosti za ovogodišnji festival iz Udruženja Ordo Drako Niš poručuju da fantastika i dalje stanuje u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.