Izvor: JUGpress.com, 07.Mar.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fakultet sporta seli se u Donju Vrežinu

NIŠ

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Niš seli se u Donju Vrežinu, na lokaciji koja se nalazi u blizini igrališta fudbalskog kluba Jastrebac, ispod autobuske okretnice.

Danas su predsednik Gradske opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević i dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja, prof.dr Milovan Bratić potpisali  Sporazum o saradnji Opštine i ove visokoškolske ustanove. Svečanom činu potpisivanja sporazuma u sali Opštine prisustvovao je i pomoćnik gradonačelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Niša za visoko obrazovanje, prof. dr Nebojša Ranćelović i članovi rukovodstva Gradske opštine Pantelej.

Gradiće se nova zgrada sa pratećim sportskim sadržajima. Predstoje poslovi na uređenju zemljišta i dobijanje dozvola i izgradnja hale. U zgradi bi trebalo da bude fiskulturna sala, učionice i amfiteatar, rečeno je na sastanku u Opštini. Svi ti poslovi trebalo bi da budu završeni do kraja ove godine.

Opština Pantelej ima potrebu za ovakvim visokoškolskim ustanovama.  Do sada u naselju Pantelej ne postoji ni jedna i ovaj projekat će se brzo realizovati, rekao je predsednik opštine Pantelej Bratimir Vasiljević.

U finansiranju izgradnje ovog objekta učestvovaće više izvora a s obzirom da se radi o obrazovnoj ustanovi očekuje se učešće Ministarstva prosvet , rekao je prof. Dr Nebojša Ranđelović koji je dodao da će grad Niš sve učiniti da pomogne izgradnju Fakulteta.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.