Izvor: JUGpress.com, 03.Okt.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabrika vode stala jer je nestala struj

VLASOTINCE

U Vlasotincu kad nestane struja realno je da ostanu i bez vode.

Fabrika vode Nerezine prekinula je proces prerade i distribucije vode zbog nestanka električne energije, saopšteno je iz JKP Vodovod Vlasotince.

Stanovnici Vlasotinca, koji žive na desnoj obali Vlasine od noćas nemaju struju jer je jedan sat posle ponoći došlo do kvara na trafo stanici Nevit. Kako kažu u vlasotinačkoj Elektrodistribuciji izgoreo je trafo, ali se isto desilo i rezervnom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << trafou koji je dopremljen u toku dana.

Nestanak struje uzrokovao je i prestanak rada fabrike vode koja je takođe na desnoj obali Vlasine, ali je taj nestanak u jednom delu dana premošćen alternativnim snabdevanjem. U Elektrodistribuciji u Vlasotincu kažu da su radnici na terenu i da pokušavaju da putem rezervnog napajanja obezbede električnu energiju u večernjim časovima. Takođe, mole građane za strpljenje jer je u pitanju veliki kvar.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.