(FOTO/VIDEO) STIGLI RUSI: Iskrcavanje ruskih specijalaca na aerodrom u Batajnici

Izvor: KMnovine.com, 08.Nov.2014, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO/VIDEO) STIGLI RUSI: Iskrcavanje ruskih specijalaca na aerodrom u Batajnici

Ruske vazdušno-desantne snage iskrcale su se na batajnički aerodrom pošto će u prvoj polovini novembra održati taktičku antiterorističku vežbu sa srpskim vojnim jedinicama.
 ...

U vežbi „Srem 2014″ učestvuju srpske kopnene snage zajedno sa padobrancima iz jedinice stacionirane u gradu Tula.



U toku manevara vojnici dveju zemalja izvodiće vežbe pucanja, sletanje vojnika iz vazduha i vežbe sa borbenim vozilima, kako i testiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << padobranskih sistema.








Zajedničke vežbe vojnih avijacija dveju zemalja planirane su za 2015. godinu.
 



 

Izvor: Pravda
Pripremile: KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Povezane vesti

Zajedno vežbali ruski srpski vojnici

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2014

Ruske padobranske jedinice i Specijalne snage Kopnene vojske Srbije održale su prve zajedničke vojne vežbe u Srbiji u sklopu priprema za taktičke antiterorističke vežbe "SREM-2014", saopšteno je u subotu iz ruskog Ministarstva odbrane..Održane prve zajedničke vojne vežbe srpske i ruske vojske..U...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.