EKSKLUZIVNO: Lista sigurnih glasova! (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 12.Sep.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Lista sigurnih glasova! (FOTO)

"Srpska lista"pustila u promet formulare koji su dokaz neverovatno velike korupcije koju podstiče i podržava država.




„Srpska lista“ je pustila u opticaj tzv. listu sigurnih glasova. Lista sadrži logo „Srpske liste“, opštinu i podatke onog ko je sigurne glasove obradio: Ime i prezime, adresu, kontakt, JMBG, broj lične karte izdate od PU, mesto prebivališta, mesto boravišta, vozačka dozvola DA/NE sa kategorijama. Tu je i mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << za svojeručni potpis onog ko je sigurne glasove obradio. Ispod ovog zaglavlja se nalazi tabela sa 20 redova i 11 kolona sa podacima lica koji su sigurni glasači: Redni broj, ime, prezime, lični broj iz važeće lične karte, mesto boravka, broj glasača u porodici, bračno stanje, zapošljen, stručna sprema, kontakt i potpis. Ispod tabele je datum, mesto za overu i potpis.

Kakva je ovo lista?

To je lista koja će u Skupštinu Kosova da uvede izabranike Aleksandra Vučića koji će mu dati alibi za priznavanje nezavisnosti Kosova.


   
Lista sigurnih glasova!    

Ko obrađuje sigurne glasove?

To su SNS aktivisti, direktori škola, zdravstvenih ustanova, ustanova dečje zaštite i svih ostalih budžetskih ustanova. Oni od SNS-a dobijaju zaduženja da obezbede sigurne glasove za koje dobijaju i novac. Naravno, novac služi za kupovinu glasova ali oni taj novac zadržavaju za sebe a do sigurnih glasova dolaze ucenama i pretnjama. Ukoliko neko ne želi da obeća siguran glas preti mu se otpuštanjem s posla. Ako u porodici ima više punoletnih lica onda su i oni obavezni da daju siguran glas. Ove liste nisu samo liste za ucenjivanje. Ove liste su dokaz neverovatno velike korupcije koju podstiče i podržava država. Ove liste overavaju SNS koordinatori a to su sve sami kriminalci koji su se dokazali u krađama, narkomaniji, dilovanju cigareta i droge. To su lokalni razbojnici odani Vođi koji za narodne pare terorišu srpski narod na KiM.





BOJKOT ŠIPTARSKIH KVAZI-IZBORA JE JEDINI PUT I IZALAZ ZA SRPSKI NAROD I SRPSKO KOSOVO I METOHIJU! 





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Kosovo #Metohija #Bojkot #Izbori #Separatisti #Zločin #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Kradja #Šiptari #Mediji #Propaganda #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.