Dve medalje za prokupačke karatiste u Kraljevu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Mar.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve medalje za prokupačke karatiste u Kraljevu

U konkurenciji od 450 takmičara iz 40 klubova iz Srbije, BiH, Severne Makedonije i Crne Gore, karatisti Topličanina su na Međunarodnom 16. šampionatu Kraljeva osvojili jednu bronzanu i jednu srebrnu medalju.

Na takmičenju koje je održano tokom vikenda, Ines Đorđević je osvojila 3. mesto pojedinačno, dok su u katama ekipno Spasić Maša, Veselinović Jana i Stevanović Milica osvojile drugo mesto i srebrnu medalju.

Iz Karate kluba Topličanin kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da su zadovoljni rezultatom, s obzirom na jaku konkurenciju, a pored takmičara, pokupački klub je na takmičenju imao i sudije, među kojima su Divac Slađan, Mitrović Predrag, Luković Aleksandar i Cvjetković Dražen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.