Dvanaest godina posle ubistva dece kod Goraždevca, Srbija traži pravdu za braću Bitiću, teroriste

Izvor: KMnovine.com, 13.Avg.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvanaest godina posle ubistva dece kod Goraždevca, Srbija traži pravdu za braću Bitiću, teroriste

Godišnjica ubistva srpske dece koja su se kupala na reci Bistrici kraj Goraždevca, morala bi da bude obeležavana širom Srbije, ali za ovih 12 godina to ni jednom nije bio slučaj. Srbija danas traži pravdu za šiptarsku braću Bitići, teroriste kakvi su i ovu decu ubijali!




Naravno, ubice nikada nisu pronađene iako je bilo tragova, iako se sasvim sigurno zna ko je pucao. Otkriti ubice značilo bi izboriti se za pravdu nad Srbima a to s ene sme! >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Srbi su, prema Zapadu i onima koji u njega gledaju iako su iz Srbije pa i sami Srbi i valjda "ljudi", zveri, krvoloci, genocidni i skupa pojedinačno... makar to bila i deca koja su se tokom letnjih vrućina samo kupala u reci.

Ništa se za ovih 12 godina na bolje nije promenilo. Ostala je samo bol i patnja, a sećanja sve manje. Zbog toga, kako se ništa novo nema dodati, samo ćemo još jednom objaviti naš prošlogodišnji članak ovim povodom.

...





















































































.










Materijal je iz lične arhive, sa više internet strana i Agencija.


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora



Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.