Dva gola Mladosti u nadoknadi vremena, za tri minuta preokrenuli i savaladali Radnik

Izvor: JužneVesti.com, 05.Avg.2020, 21:26

Dva gola Mladosti u nadoknadi vremena, za tri minuta preokrenuli i savaladali Radnik

Nakon 90 minuta premijere nove sezone Superlige na Gradskom stadionu u Surdulici Radnik je vodio sa 2:1. Međutim, Mladost iz Lučana uspela je da za četiri minuta nadoknade vremena ne samo izjednači, već i povede i na kraju slavi - rezultatom 3:2.

Tim iz Lučana poveo je preko mladog Nemanje Mićevića u 25. minutu, ali je domaćin izjednačio u samoj zavšnici poluvremena. Strelac je bio Milan Makarić, kome je ovo bio već drugi pogodak u sezoni.

Domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je bio znatno bolji rival u drugom delu meča, a ofanzivu konačno materijalizovao u 80. minutu, preko Vuka Mitoševića.

90 minuta je isteklo, ostalo je da se odigra nadoknada vremena i delovalo je kao da će Surduličani zabeležiti i drugu vezanu pobedu na startu šampionata. Međutim, sve se preokrenulo.

Prvo je u 91. minutu iskusni Obiora Odita izjednačio na 2:2, a svega tri minuta kasnije pogodio je i mladi Đorđe Babić, za konačnih 2:3.

Tako je Radnik za tri minuta ostao bez ijednog boda, iako se naslućivalo da će pokupiti sva tri, pa sada ima učinak od po jedne pobede i poraza.

U sledećem kolu, koje se igra ovog vikenda, Surduličani će gostovati Napretku u Kruševcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.