Izvor: JUGpress.com, 07.Nov.2023, 22:15

Dubočica ne može dve nedelje da igra na svom stadionu zbog reprezentacije, Čukarički može

LESKOVAC

Sjajne igre i odlični rezultati GFK Dubočice u dosadašnjem delu prvenstva najbolji su pokazatelj da klub na čelu sa predsednikom Dejanom Savićem stremi ka najvišem cilju. A to je ni manje ni više, već da od naredne sezone Leskovčani budu u prilici da na velelepnom i mulitifunkcionalnom fudbalskom zdanju Gradskom stadionu gledaju superligaške utakmice.

Selektor nacionalnog tima Srbije, Dragan Stojković okupiće reperezentativce za sedam dana kada počinju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pripreme za poslednji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske. Po mnogo čemu ovaj odlučujući meč naše reperezentacije biće odigran u Leskovcu 19.novembra sa početkom u 15 časova.

To će biti fudbalska svetkovina za grad na reci Veternici a i čitav Jablanički okrug da po prvi put na fudbalskom zelenom pravougaoniku vide naš državni tim.

Međutim disciplinski organi UEFE izrekli su drakonsku kaznu našem savezu, ne po prvi put, zbog propusta u organizaciji utakmice sa reprezentacijom Crne Gore u Beogradu. Zbog te kazne na tribine stadiona mogu utakmici prisustvovati samo deca starosti do 14 godina.

Na ovu odluku od strane FS Srbije upućena je žalba sa molbom da se kazna ublaži, ali malo je verovatno da će ova kazna biti preinačena u blažu kaznu.

Naš grad i naš klub učiniće sve da ova fudbalska svetkovina na našem stadionu bude organizovana na najbolji mogući način, iz dela što su obaveze našeg kluba. Već smo preduzeli određene mere sve u želji da utakmica bude odigrana u maksimalno najboljim uslovima. Posebna pažnja biće posvećena da teren za igru bude spreman po svim kriterijumima i na vrhunskom nivou, i baš zbog toga biće odložene dve naše naredne utakmice koje su po rasporedu predviđene. A to je utakmica 16.kola koja je na rasporedu 11.novembra na našem stadionu, a rival je ekipa Radničkog iz Novog Beograda. Ni 18. novembra neće biti utakmice 17.kola kada je bilo predviđeno da budemo domaćini ekipi Inđije. Nadležni takmičarski organi Prve lige Srbije doneće odluku kada će se ove dve odložene utakmice odigrati – informisao nas je vredni i preduzimljivi sportski direktor kluba Vladica Cekić. (kraj) VS/LJSI ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.