Dubočica drugi put poražena od Metaloplastike

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2021, 10:02

Dubočica drugi put poražena od Metaloplastike

Rukometaši Dubočice poraženi su na trećoj uzastopnoj utakmici, pošto je od njih u 11. kolu plej-ofa Arkus lige uspešnija bila ekipa Metaloplastike rezultatom 37:25 (21:13). Leskovčani nisu imali rešenja za levoruke igrače u timu iz Šapca, pošto se Brajović 11 puta upisao u listu strelaca, dok je Vorkapić postigao 8 golova.

Za razliku od meča sa Vojvodinom, kada su Leskovčani od prvog minuta bili u podređenom položaju, u šabačkoj hali "Gimnazije" >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << uspevali su da pariraju domaćinu do 12. minuta, kada je rezultat bio nerešen 6:6. Ipak, igrači Metaloplastike dolaze do tri gola razlike u 19. minutu i to je bilo poslednji put da su Leskovčani bili na malom zaostatku. Usledila je serija Šapčana koju su predvodili Brajović i Vorkapić pa se na odmor otišlo rezultatom 21:13.

Jedni cilj "Vukova" u drugom poluvremenu je bio da izbegnu još jedan ubedljiv trijumf. Držali su gosti jednocifrenu razliku do sredine drugog dela, kada je usledila nova serija izabranika Veselina Vukovića. Nisu do kraja meča igrači Metaloplastike dozvolili gostima da se vrate u utakmicu i rutinski je priveli kraju (37:25).

Domaći su ovom pobedom ostali u trci za drugo mesto sa ekipom Partizana koja je na svom terenu savladala niški Železničar. Leskovčani su nakon trećeg vezanog poraza sada na deobi 5. mesta sa ekipama Dinama i Rudara. Sve tri ekipe su u dosadašnjem delu doigravanja osvojile po 6 bodova.

Vremena za odmor za sve učesnike plej-ofa nema, pošto je već predstojećeg vikenda na programu 12. kolo u kome će rukometaši Dubočice u Leskovcu dočekati ekipu kragujevačkog Radničkog.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.