Droga među hranom, a kolekcija žestokih pića u gepeku

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Droga među hranom, a kolekcija žestokih pića u gepeku

Manju količinu hašiša i marihuane sakrivenu među hranom i pravi “podrum pića” u gepeku automobila carinici su zaplenili na Graničnom prelazu Gradina tokom prethodnog vikenda.

Droga je pronađena 31. aprila u automobilu kojim su putovala dvojica 34-godišnjih muškaraca, a u čije reči da nemaju šta da prijave carinici nisu poverovali.

U suvozačevoj plastičnoj posudi za hranu, među ćevapima, našla se i kesica puna marihuane, a detaljnom kontrolom je utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da se i u putnoj torbi vozača, kao i u omotu njegove kese duvana, nalazi preko 20 grama marihuane i hašiša - navode u Upravi carina.

Carinici nisu poverovali ni trojici 40-godišnjaka da preko granice prenose samo po jednu flašu žestokog pića, već su hteli da provere šta putnici imaju i u gepeku automoblla. U pregradi prtljažnika, gde bi trebalo da se nalazi rezervni točak, otkriveno je čak 27 flaša alkohola. Žestoka pića umesto rezervne gume; foto: Uprava carina

Pronađeno je 7 flaša votke “Gorbatschow“ i “Finlandia“, 3 boce viskija “Johnie Walker“ i čak 14 flaša nemačkog konjaka “Asbach Uralt“ - navode u Upravi.

Preko granice je bez prijavljivanja dozvoljeno preneti samo jednu falšu žestokog pića po osobi, te su 24 flaše zaplenjene i predate u nadležnost carinarnice Dimitorvgrad do okončanja prekršajnog postupka.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.