Dr Petar Milatović Ostroški: Molba rođaku Jakovu Milatoviću (predsedniku Crne Gore)

Izvor: KMnovine.com, 27.Jul.2023, 13:02

Dr Petar Milatović Ostroški: Molba rođaku Jakovu Milatoviću (predsedniku Crne Gore)

Dr Petar Milatović Ostroški: Molba rođaku Jakovu Milatoviću (predsedniku Crne Gore) "Nama je najčešća glasonosna ptica crna kukavica, pa imajući sve ovo u vidu, dragi vrli i veseli rođače, upućujem Vam sledeću molbu."


   
Petar Milatović Ostroški / Foto: Stevo Mrđen, KM novine

   


Dragi rođače Jakove, s obzirom da me strani izdavač pritiskao da što prije završim esej „Crnogorska >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << politička mafija“, žao mi je što neću moći večeras da prisustvujem obilježavanju bitke sa Turcima u Martinićima, a da sam u mogućnosti da odvojim malo dragocjenog vremena zamolio bih vas lično nešto, pa ću to sada uraditi u pisanoj formi.

   
Jakov Milatović    
Vrli predsjedniče velike Crne Gore, koja ima manje stanovnika nego što ja imam stalnih čitalaca na svim kontinentima, znam da imate najveći mogući kredibilitet u Briselu, Fašingtonu i ostalim anticivilizacijskim i antisrpskim centrima, daleko veći kredibilitet od Mila Đukanovića koga ste zamijenili, naravno uz dogovor tamo gdje se to radi u bjelosvjetskoj pomrčini, dakle, imajući u vidu da ste izuzetno cijenjeni svuda tamo gdje se priprema svileni gajtan za Srbe, samo kad bi, makar djelić toga, bio cijenjen kod Srba u, na žalost i sramotu, rasrbljenoj Crnoj Gori, druge bi nam ptice pjevale, a ovako nama je najčešća glasonosna ptica crna kukavica, pa imajući sve ovo u vidu, dragi vrli i veseli rođače, upućujem Vam sledeću molbu.

Molim Vas i zaklinjem Svetim Jovanom Vladimirom, prvim srpskim svecem u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Svetim Petrom Cetinjskim, Svetim Vasilijem Ostroškim, Svetim Stankom, Svetim Stefanom Piperskim, Svetim Arsenijem Sremcem, sveštenomučenikom Joanikijem (Lipovcem) i ostalim srpskim svecima, zamolite sve vaše vrle prijatelje u Briselu, Fašingtonu, Bilderberg grupi i Trilateralnoj komisiji da odustanu od planirane ideje da nas optuže da smo izvršili genocid na Turcima u Martinićima 1796. godine, poslije katastrofalnog turskog osvajačkog poraza na Carevom Lazu 1712. godine, na Krusima 3.oktobra 1796. godine kad je poginuo zloglasni turski osvajač Mahmut paša Bušatlija, jer Turci nijesu mogli da se pomire sa porazom u Martinićima, zatim na Grahovu 1826. godine, na Vučjem Dolu 1876. godine i u još 25 poraza u turskim osvajačkim pohodima na malenu i slobodarsku srpsku Spartu Crnu Goru, jer mi smo tada branili svoja ognjišta kao i u nametnutom bratoubilačkom ratu od 1991. do 1995. godine, uključujući Kravicu, Skelane i Srebrenicu za koju vi rekoste (na zaprepašćenje svih Srba!) da se „dogodio najveći genocid poslije 
Drugog svjetskog rata“, a tu rečenicu sam čuo, dok ste vi, kao devetogodišnjak igrali klikere u podgoričkom parku i u Dabovićima od Hansa Ditriha Genšera, Alojza Moka, Kurta Vladhajma, pape Vojtile i ostalih srbogladnih srboždera i sa tom Vašom rečenicom, dragi rođače, svrstali ste se u najgore moguće društvo, pa Vam se sada pruža prilika da se iskupite, da zamolite sve njih koji su kumovali Vašem osvajanju predsjedničke funkcije u Crnoj Gori da ih urazumite kako ne bi jednog dana uskoro kazali da su Srbi izvršili genocid nad Turcima u Martinićima, na Carevom Lazu, Krusima, Grahovu, Vučjem Dolu i u još 25 odbrambenih bojeva sa turskim osvajačima nepokorne srpske Sparte Crne Gore.

Još nešto bih Vas zamolio, dragi rođače. Upotrijebite svoj ogroman autoritet po ovoj bjelosvjetskoj pomrčini da ne dozvolite da se u Evropi i svijetu prihvati ludačka ideja: nesvršenog brice Jevrema Brkovića, udbaškog političara Novaka Kilibarde, odsrbljenih, odnosno bivših Srba, Alije Izetbegovića, Franja Tuđmana, Titovog generala i Pavelićevog istoričara, Harisa Silajdžića, Ejupa Ganića i ostalih odsrbljenih srbofoba da se Njegošev „Gorski vijenac“ proglasi genocidnim djelom, jer „Gorski vijenac“ je besmrtnom Njegošu (čiju zavjetnu crkvu sruši na Lovćenu sruši naš kvazirođak Veljko Milatović, ondašnji predsjednik Crne Gore, u svojstvu predsjednika Odbora za podizanje Meštrovićevog ustaško-komunističkog čudovišta, što je najveći kulturocid u istoriji svjetske kulture), a upravo „Gorski vijenac“ je besmrtnom Petru Petroviću Drugom Njegošu obezbijedio trajno mjesto na vrhu istorije svjetske književnosti zajedno sa: Homerom, Šekspirom, Geteom, Tolstojem, Dostojevskim. Moje petoro djece i sedmoro unučadi naučili su „Gorski vijenac“ napamet za svaki slučaj, jer ako ga zabrane DEMONOkrate iz bjelosvjetske pomrčine da ga opet iz mudrih glava prepišu i umnože.

Svako dobro od Gospoda Boga, dovoljno mudrosti, srpske razboritosti i političke korektnosti želi Vam Vaš rođak, inače autor 45 knjiga na srpskom i njemačkom jeziku, razumije se, u srpsku korist, odnosno na braniku srpskih vitalnih interesa!



 
* * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se u potpunosti oslanja na podršku svojih čitalaca


Pomozite naš rad






 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.