Doprinos Marka Jordanova Todorovića u borbi protiv terorizma

Izvor: juGmedia, 07.Jun.2013, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doprinos Marka Jordanova Todorovića u borbi protiv terorizma

LEBANE –  Knjiga „Službe bezbednosti i specijalne jedinice- udarne snage u borbi protiv terorizma“ Marka Jordanova Todorovića profesora i specijaliste za bezbezbednost iz oblasti terorizma promovisana je sinoć u Domu kulture u saradnji sa bibliotekom „Branko Radičević“. 

Jordanovu je ovo druga knjiga  dok je za recenziju knjige bio zadužen profesor Milan Mijalkovski.

„Motiv da napišem ovu drugu knjigu je proistekao iz toga što u našoj literaturi i nema >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << mnogo pisanih radova kada govormo o borbi protiv terorizma . U našoj javnosti ne postoji svest koju ulogu imaju specijalne jedinice u borbi protiv terorizma a koju bezbednosne obaveštajne službe kao i značaj njihove saradnje“, kazao je Marko Jordanov Todorović.

Ova knjiga je inače, promovisana u atrijumu Doma vojske u Beogradu decembra prošle godine.

Jordanov je potvrdio da se njegove knjige nalaze na Univerzitetu u Torontu i Nemačkoj , a kod nas na fakultetu bezbednosti i na Vojnoj akademiji.

Njegovi tekstovi povremeno izlaze u magazinu „Odbrana“ i „Kalibar“ (Novosti).

Marko Jordanov Todorović rođen je 1976. godine i živi i radi u Lebanu. Profesor je francuskog jezika u srednjoj tehničkoj školi „Vožd Karađorđe“. Član je gradskog hora gde svira gitaru.

Oženjen je i ima dvoje dece.

(Kraj)ana/ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.