Donacija knjiga za Narodnu biblioteku u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donacija knjiga za Narodnu biblioteku u Pirotu

Svim ljubiteljima knjige i istorije od danas su u pirotskoj Narodnoj biblioteci dostupna izdanja Instituta za noviju istoriju Srbije koji je Piroćancima donirao 64 knjige, 15 zbornika radova i posebna izdanja iz svoje izdavačke produkcije.

Kako kažu u Narodnoj biblioteci, poklon je posebno značajan, jer veliki broj darivanih naslova nisu imali u svom književnom fondu, a najzaslužniji za nove knjige je urednik Pirotskog zbornika Goran Nikolić.

Među poklonima je i časopis Tokovi istorije koji, takođe, izdaje Institut iz Beograda, a publikacije su obrađene i na raspolaganju su svim zainteresovanim korisnicima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.