Domanovićevo “Mrtvo more” premijerno u Akademskom

Izvor: JužneVesti.com, 17.Mar.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domanovićevo “Mrtvo more” premijerno u Akademskom

Ansambl Akademskog pozorišta Studentskog kultrunog centra Niš odigraće večeras od 21 sat na Kamernoj sceni SKC-a premijerno predstavu “Mrtvo more” po istoimenoj pripoveci Radoja Domanovića.

Prema rečima reditelja Aleksandra Điniđića, predstava se “drži” originalnog teksta Domanovića koji je, ističe, i dalje aktuelan, savremen i svevremenski.

Publika može da očekuje puno smeha i gorčine kroz taj smeh. Reč je o komadu koji pokazuje stvari toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prepoznatljive i svojstvene našem narodu da to boli - objašnjava Đinđić.

U predstavi igraju Darko Radojević, Jovana Živanović, Petar Ščepihin, Jovan Živković, Neda Koujji, Branimir Ranđelović, Staša Nikolić, Nikolija Mičić, Aleksandar Stevanović i Anastasija Stošić.

Kako kažu u SKC-u, karte za premijeru su već rasprodate, ali će oni koji žele da pogledaju ovu predstavu to moći da učine već sutra od 21 sat. Naredni put ovaj komad biće izveden 31. marta od 21 sat.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.