Dodeljene nagrade ‘’28. decembar’’

Izvor: juGmedia, 27.Dec.2014, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljene nagrade ‘’28. decembar’’

PIROT – Na sinoćnjoj Svečanoj akademiji povodom 28. decembra, Dana Pirota, dodeljena su opštinska priznanja ’’28.decembar’’ zaslužnim pojedinicima i organizacijama .

Nagradu ’’28. decembar’’ u oblasti zanatstva pripala je predsednici Udruženja za negovanje i očuvanje starih i umetničkih zanata ’’Grlica’’ i direktorki Zanatske zadruge za proizvodnju pirotskog ćilima i suvenira ’’Damsko Srce’’ Slavici Ćirić, za oblast socijalne zaštite nagrada >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je uručena socijalnom radniku u penziji Nikoli Božiću.

Za obrazovanje su dodeljene dve nagrade- dr Stevanu M.Stankoviću, profesoru Geografskog fakulteta u Bdeogradu i profesoru Teničke škole u Pirotu Milutinu Saviću.

Narodnom pozorištu pripala je nagrada ’’28. decembar’’ povodom 70 godina rada i postojanja ovog pozorišta.

Dodeljeno je i Posebno priznanje za oblast sporta i to treneru FK ’’Zvezda’’ iz sela Blato Dušanu Kostiću.

Nagrade je ovogodišjim dobitnicima uručio predsednik opštine Pirot Vladan Vasić.

Na svečanoj akademiji izveden je prigodan umetnički program u kome su učestvovali Hor pirotskog Doma kulture, Etno grupa ’’Ćilim’’, glumci pirotskog Pozorišta Natalija Geleban i Zoran Živković, Brejk densk grupa ’’Quick 010’’,dramska umetnica Jelisaveta Seka Sabljić i Grupa ’’Apsolutno romantično’’

Voditeljka programa su bili Marijana Mićić i MiloŠ Biković. Scenario i režija Vladimir Lazić.

(kraj)paz

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.