Dodatne učeničke stipendije od preostalog novca

Izvor: juGmedia, 26.Jul.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodatne učeničke stipendije od preostalog novca

Opština Vladičin Han raspisala je još jedan konkurs za dodelu dodatnih učeničkih stipendija za ovu godinu, a kako je preostalo novca, opština će stipendirati još  tri učenika, tačnije dva srednjoškolca koja pohađaju jednu od dve škole u samom gradu i jednu za učenika prvog razreda škole van Hana.

Rok za podnošenje zahteva je 15 dana od dana objaljivanja konkursa, a presudni kriterijumi za ostvarenje tog prava su uspeh u školi kao i socijalno-ekonomska situacija porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << učenika, a iznos je 2.500 dinara po učeniku, koji se isplaćuje u 10 mesečniih rata. 

Ove godine opština Vladičin Han već je dodelila ukupno 81  stipendiju učenicima i studentima.

Najviše novca opredeljeno je za studente, njih 60, koji će ukupno dobiti po 5.000 dinara u 10 mesečnih rata. 

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.