Do petka izmene u saobraćaju na Koridoru 10 ispred Pirota

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do petka izmene u saobraćaju na Koridoru 10 ispred Pirota

Zbog radova na delu auto-puta ispred tunela Sopot kod Pirota, od ponedeljka, 22. jula, do petka, 26. jula, u vremenu od 6 do 9 sati, saobraćaj će se odvijati dvosmerno u levoj traci.

Saobraćaj će se u levoj traci odvijati na delu auto-puta istočnog kraka Koridora 10 na delu od Čivlika do Sarlaha u dužini od 4 kilometra.

Zbog radova može doći do povremene obustave saobraćaja od 5 do 10 minuta, te se apeluje na vozače da budu strpljivi i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Kako saopštavaju iz preduzeća Koridori Srbije ovakav režim saobraćaja trajaće do 26. jula, za kada je planirano puštanje ovog dela auto-puta u punom profilu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.