Do kraja novembra šansa za reprogram duga

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2013, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja novembra šansa za reprogram duga

NIŠ –  Privredno društvo za distribuciju električne energije „Jugoistok“ Niš podseća sve kupce koji imaju stara dugovanja za električnu energiju da do 30. novembra 2013. godine mogu zaključiti sporazum o reprogramu duga na više mesečnih rata, uz procentualni otpust dela dugovanja.„Sa željom da izađe u susret svojim kupcima,  šalteri  Elektrodistribucije   će   i  u  subotu  23. i  u  nedelju,  24.  i  u subotu  30.novembra   raditi  na naplati  i  zaključenju  >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << reprograma.Podsećamo da je trenutni reprogram najpovoljniji reprogram koji je EPS ponudio kupcima, ujedno i poslednji reprogram ove vrste.  „Jugoistok“ poziva sve kupce koji imaju stari dug za električnu energiju da se što pre jave i reprogramiraju svoja dugovanja po najpovoljnijim uslovima“, kaže se u saopštenju.

Ukoliko kupci ne izmire svoja dugovanja, nakon isteka roka za reprogram neće biti tolerancije prema dužnicima i biće primenjene sve raspoložive mere naplate.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.