“Đurđevdanska trka” za vikend u Dimitrovgradu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Maj.2021, 14:32

“Đurđevdanska trka” za vikend u Dimitrovgradu

Treća po redu “Đurđevdanska trka - Pametnik 2021” ove godine u Dimitrovgradu održaće se u subotu, 8. maja, a takmičari će se takmičiti na stazi od Doma zdravlja do spomenika "Pametnik" na Neškovom brdu iznad Dimitrovgrada.

Staza je dugačka 3.100 metara, a pored seniora i seniorki (start trke u 12:30), mogu učestovati i rekreativni trkači i deca, u posebnoj kategoriji (start u 12 sati).

Iz Atletskog kluba Balkan najavljuju, pored domaćih trkača, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i učešće takmičara iz Pirota, Vlasotinca, Niša i susedne Bugarske, a svi trkači koji žele da učestvuju na trci mogu da se prijave do sutra, 7. maja, na mejl [email protected].

Okupljanje i registracija učesnika je u subotu u 10 sati u Sportskom centru "Park", a dodela nagrada, medalja i diploma je na platou ispred "Pametnika" u 13 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.