“Đurđevdanska trka” u Dimitrovgradu do spomenika “Pametnik”

Izvor: JužneVesti.com, 02.Maj.2023, 13:55

“Đurđevdanska trka” u Dimitrovgradu do spomenika “Pametnik”

Spomenik “Pametnik” na Neškovom brdu iznad Dimitrovgrada cilj je "Đurđevdanske trke" koja će se održati u petak, 5. maja, a pored seniorki i seniora, na kraćim stazama trčaće i osnovci i rekreativci.

U 14 sati, na stazama dužine 200, 300, 400 i 500 metara takmičiće se učenici osnovnih škola, podeljeni po kategorijama, dok je za rekreativce spremljena staza od 800 metara.

Start glavne trke zakazan je za 14:30, a staza od od Doma zdravlja do spomenika "Pametnik" >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << duga je 3.100 metara.

Kako kažu iz Atletskog kluba Balkan iz Dimitrovgrada, pored domaćih takmičara učešće su potvrdili i atletičari iz Vlasotinca, Niša, Sofije, Plovdiva i Lukovita.

Dodela nagrada, medalja i diploma je na platou ispred "Pametnika" u 15 sati, a svi trkači koji žele da učestvuju na trci mogu da se prijave na mejl kluba [email protected].

Organizator trke je Atletski klub Balkan, uz podršku Atletskog saveza centralne Srbije, a pokrovitelj menifestacije je Opština Dimitrovgrad.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.