Izvor: JUGpress.com, 02.Mar.2021, 19:43

Đorđević pred meč sa Novim Pazarom

SURDULICA-NOVI PAZAR

Radnik u okviru vanrednog kola na svom terenu dočekuje ekipu Novog Pazara. Dva domaćinstva za redom pogoduju timu zbog rasporeda treninga i odmora, a po mišljenju stratega Surduličana, ubrzani ritam utakmica uopšte više pogoduje igračima utakmice, manje treninga:

– Ubrzani ritam utakmica ne bi trebalo da remeti nikoga, čak mislim da zgusnut raspored iako naporniji možda i bolje utiče na igrače. I fizički i psihički napor je veći, ali vođen >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ličnim iskustvom mislim da je igračima mnogo lakše kada se češće odigravaju utakmice a manje se trenira. Mi u sredu igramo sa ekipom koja je imala jako težak raspored u prethodnih pet kola. Pazar je ekipa  koja je u prošlom kolu dobila utakmicu sa 4:0 bez kapitena, polušpica…..znači jedna odlična ekipa koja zna šta hoće i igra jako agresivno. Nalaze se iznad crte, trebaju im bodovi. Mislim da dolaze kompletni i sigurno je da će doći jako motivisa. Što se nas tiče, u dobrom smo ritmu. Igramo kući i znamo da nam je svaka utakmica i svaki bod bitan u ovoj ligi, tako da ćemo se sigurno spremiti što bolje i što kvalitetnije i uz Božju pomoć da osvojimo nova tri bod – nada se trener surduličkog superligaša Slavoljub Đorđević..

Krajem avgusta meseca u okviru prvog dela ovogodišnjeg prvenstva, utakmica ovih dveju ekipa u Novom Pazaru odigran je bez golova.

Meč Radnik – Novi Pazar igra se u sredu na Gradskom stadionu u Surdulici od 14h a multi prenos meča obezbeđen je na kanalu TV Arene Sport 1.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.