Đorđević pred baraž: Možemo do pozitivnog rezultata samo ako budemo na maksimumu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Maj.2023, 12:25

Đorđević pred baraž: Možemo do pozitivnog rezultata samo ako budemo na maksimumu

Fudbaleri Radnika će danas od 18 sati na krovu TC “Voždovac” odigrati prvu utakmicu baraža za opstanak u Superligi protiv Grafičara, a trener Surduličana Slavoljub Đorđević veruje da njegov tim može ostvariti opstanak, ali samo uz maksimalno zalaganje.

Tim sa juga na kraju plej-auta zauzeo je 14. mesto na tabeli, ali s obzirom da su posle prvog dela sezone imali svega 8 osvojenih bodova, to što su izbegli direktno ispadanje predstavlja ozbiljan rezultat, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ali sada moraju da naprave još jedan korak ka opstanku u eliti.

Vodiće se velika borba tokom svih 180 minuta, ulog je veliki i svaka greška može skupo da košta. U svakom slučaju Grafičar plasmanom ili mi opstankom, napravićemo istorijski rezultat. Pored mladosti, najveća snaga Grafičara je kapiten Luis Ibanjez, fudbaler koji je igrao u Ligi šampiona. Tu su i provereni superligaški igrači poput Stojceva i Djurića. Možemo do pozitivnog rezultata samo ako budemo igrali na maksimumu svojih mogućnosti. Došli smo u situaciju da uradimo ono što je bilo nezamislivo na polusezoni, da izborimo opstanak u ligi. Osvojili smo 27 bodova u ovoj godini i po učinku u ovom periodu smo u samom vrhu tabele - rekao je Đorđević.

Podsetimo, danas se igra i druga serija baraža u kojoj se sastaju Inđija i niški Radnički.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Remi Grafičara i Radnika u prvoj utakmici baraža za opstanak u Superligi

Izvor: JužneVesti.com, 01.Jun.2023, 10:55

Golom u finišu utakmice fudbaleri Radnika stigli su do rezultata 1:1 (0:0) protiv Grafičara u prvoj utakmici baraža za opstanak u Superligi, pa će u nedelju, 4. juna, eventualnim trijumfom i definitivno izboriti igranje u eliti i naredne sezone...Tim Slavoljuba Đorđevića blagi je favorit u dvomeču,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.