Dinamo preokretom i sa igračem manje do pobede

Izvor: JužneVesti.com, 17.Dec.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo preokretom i sa igračem manje do pobede

Uspeo je Dinamo da prekine niz od osam vezanih poraza i to preokretom, na gostujućem terenu, a sa igračem manje u završnici meča. Vranjanci su slavili u Zemunu, protiv istoimenog tima sa 2:1, u poslednjem kolu Superlige pred dvomesečnu zimsku pauzu.

U dva puta odlaganom, a onda u teškim uslovima odigranom meču 21. kola Superlige bolje su se snašli fudbaleri sa juga Srbije. Zemun je prvi poveo, kada je Nemanja Vučić lobovao golmana Nikolu Lakića u 15. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Rezultat je bio na snazi narednih pola sata, ali je u samoj završnici poluvremena Mlađan Stevanović pogodio za jednak rezultat na pauzi. On je izigrao odbranu rivala, a onda loptu poslao u sam ugao praznog gola, s obzirom na to da je golman Zemuna Marko Milošević previše istrčao kako bi ga zaustavio.

Nakon 15 minuta igre u drugom poluvremenu, Vranjanci su i poveli, a ovog puta strelac je bio Davor Nedeljković, koji je šutirao sa velike udaljenosti, lopta je nazgodno odskočile, te prevarila Miloševića i otišla u gol. Iako je 22-godišnji vezista u 85. minutu isključen zbog drugog žutog kartona, Dinamo je uspeo da sačuva prednost i zabeleži tek treću pobedu u Superligi, a prvu u gostima.

Iako ova tri boda nisu bila dovoljna za beg od “fenjera”, jesu za nešto mirnije “zimovanje”. Sada Vranjanci imaju 10 bodova, dok Zemun, koji je na pretposlednjoj poziciji, ima 15.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Dinamo bolji od Zemuna

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2018

Fudbaleri Dinama iz Vranja pobedili su danas u gostima ekipu Zemuna sa 2:1, u utakmici 21. kola Super lige Srbije...Zemun je poveo u 15. minutu golom Nemanje Vučića, ali je Dinamo u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat. Na 1:1 je u 45. minutu izjednači Mlađan Stevanović, a vođstvo Dinamu doneo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.